Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از دانشجویان انقلابی دانشگاه آزاد گرگان با توجه به تحریف غائله 18تیر گفت: متاسفانه جنبش دانشجویی با چالش هایی نظیر دور افتادن از مردم و دغدغه های مردم و همچنین ورود به بازی های سیاسی هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از «دانشجو سلام » غائله 18 تیر و حوادث کوی دانشگاه که در آن عده ای آشوب طلب با مسامحه برخی مسئولین وقت دست به فتنه ای زدند و کشور را دچار خسارت کردند، کسانی که به نام دانشجو دست به این نقشه آمریکایی زدند سرانجام با فرار به آمریکا و عکس یادگاری با جورج بوش مدال افتخار گرفتند و امروز عده ای با تحریف آن وقایع و به جای پاسخگویی به خاطر آن خسارتی که به کشور وارد کردند در مقام مدعی برآمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین رابطه یونس نظری یکی از فعالین دانشجویی دانشگاه آزاد گرگان در یادداشتی به نقد این اظهارات پرداخت.

یونس نظری گفت: امروز شاهدیم عده ای از تشکل های معلوم الحال استان در حال تحریف ماجرای ١٨ تیر هستند

وی گفت: همواره مورد تاکید بوده که جنبش دانشجویی با چالش هایی نظیر دور افتادن از مردم و دغدغه های مردم و همچنین ورود به بازی های سیاسی هستیم

این دانشجوی انقلابی افزود: دم زدن و دفاع تمام قد از جریانات سیاسی خاص همواره باعث استهاله تشکل های دانشجویی شده عده ای تا دیروز می خواستند جای شهید جلاد را عوض کنند و دو قطبی جنگ صلح ایجاد کنند و امروز میخواهند آشوبگر کوی دانشگاه تهران در ١٨ تیر ٧٨ را دانشجو معرفی کنند.

وی تصریح کرد: جریانات دانشجویی معلوم الحال گویا فراموش کرده اند رییس جمهور وقت که ریاست شورای عالی امنیت ملی بود و حسن روحانی دبیر وقت شورا تصمیم به چه برخوردی با اشوبگرایان گرفته اند و هرچند بیشترین تغییر مواضع از جانب خاتمی، روحانی و حتی هاشمی رفسنجانی امروزه دیگر بر کسی پوسیده نیست.

نظری با بیان اینکه جهالت و کج فهمی محض است اگر بخواهیم جای دانشجو و اشوبگر که در پایان سر از امریکا درمی اورد را با هم عوض کنیم افزود: هرچند به نظر می رسد این عده در این چند سال همواره چشم به روی حقیقت بسته اند اما حقیقتا مردم هیچ گاه فراموش نخواهند کرد خشونت طلب و اشوبگر سال ٧٨ که بود و چگونه قلب ملتی را جریحه دار کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۷۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی مانند دانشجو ـ خبرنگار، نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در پیامی به سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13)، با تأکید بر نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رسانه‌ها و طرح پیشنهاد بازبینی و به‌روزرسانی اسناد و متون حقوقی گذشته، این اقدام را در راستای به‌رسمیت شناخته شدن فعالیت‌های رسانه‌ای دانشجویان در شبکه‌های اجتماعی دانست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» که امسال در مشهد مقدس و کنار مضجع شریف علی‌بن موسی الرضا(ع) برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان عزیز، مدیران و سردبیران ارجمند این نشریات کنار کارشناسان محترم نشریات دانشجویی و مدیران کوشا در دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تعاملی پویا و هدفمند به تبادل تجربیات گران‌سنگ خود بپردازند و با حقوق و تکالیف خود در عرصه تولید آثار دانشجویی بیشتر آشنا شوند.

اسماعیلی یادآور شد: تنوع آثار و گوناگونی موضوعات در رشته‌های این جشنواره حکایت از گستردگی فعالیت نشریات دانشجویی و روند روبه‌رشد آن دارد. در سال‌های اخیر، ایجاد تنوع در قالب‌های رسانه‌ای و پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی نظیر «دانشجو ـ خبرنگار» که اساساً نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است، ایجاب می‌کند در عرصه‌های مختلف به نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رهنمون شویم، از این منظر پیشنهاد می‌شود اسناد و متون حقوقی گذشته با نگاه تازه بازبینی و به‌روزرسانی شوند؛ اقدامی که در پرتو آن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و «رایانه‌سپهر» (فضای مجازی) هم به‌عنوان عرصه‌های جدید فعالیت رسانه‌ای دانشجویی به‌رسمیت شناخته خواهد شد، در این مسیر که تدبیر و همراهی دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی را طلب می‌کند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه و همیار دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

وی تأکید کرد: این نکته مهم است که دانشجویان عزیزمان، فعالیت در نشریات دانشجویی و قلم زدن در این عرصه نسبتاً محدود را مقدمه و تمرینی برای یادگیری فعالیت رسانه‌ای در آینده و در سطح ملی و بین‌المللی بدانند. این تجربه بی‌شک مسیر رسانه‌نگاری در عرصه‌های بزرگ‌تر را برای آنان تسهیل خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13) با حضور نمایندگانی از نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور از 16 تا 18 اردیبهشت به‌میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

انتهای پیام/282+

دیگر خبرها

  • نتایج مهم تحولات کنونی آمریکا در آینده به چشم خواهد آمد
  • قدردانی دانشجویان غزه از جنبش دانشجویان آمریکا و اروپا
  • خیانت بزرگ ابومازن به فلسطینی‌ها با سرکوب جنبش دانشجویی
  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • ادغام یا تغییر رویکرد در انتظار دانشگاه‌های کم دانشجو
  • تعداد بمب‌های منفجر نشده در غزه،‌ از زمان جنگ جهانی دوم بی‌سابقه است/ میزان آوارها در نوار غزه بیش از خرابی‌های ایجاد شده در اوکراین است/ ارتش با نتانیاهو در مورد اهداف جنگ اختلاف دارد/ پلیس آمریکا تاکنون ۲۰۰۰ دانشجو را به جرم حمایت مردم غزه دستگیر کرده ا
  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند