Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست تشکلهای دانشجویی و شورای عالی قرارگاه دانشجویی شهید همدانی با رئیس صدا و سیمای مرکز همدان و معاونین وی در ساختمان اصلی رسانه ملی در همدان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع، رئیس بسیج دانشجویی استان همدان در این نشست چهار ساعته با بیان اینکه امروز رسانه به عنوان مهمترین ابزار در جنگ نرم مورد استفاده دولتهای بیگانه قرار گرفته است گفت: فضای روابط بین المللی به جهانی سازی و گذار از پست مدرن در حال حرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طیب فریادرس افزود: در طول تاریخ همواره شاهد استفاده از بحث جنگ نرم بوده ایم در واقع بخش بزرگی از قدرت غرب رسانه است.

وی ادامه داد: امروز هم قدرت نرم توسعه یافته است که قدرتها به خودشان زحمت جنگ نمی دهند بلکه با رسانه کار می کنند.
و کشور است.

مسئول بسیج دانشجویی ادامه داد: همان صاحبان امپراطوری های رسانه ای می گویند رسانه باید بی طرف باشد در حالی که خود در حال چپاول در دنیا هستند هدف رسانه ملی دفاع از هویت انقلاب و کشور است.

وی افزود: رسانه ملی باید زبان انقلاب اسلامی باشد زیرا اگر حرف مردم و انقلاب بیان شد مردم به رسانه اعتماد خواهند کرد.

این مدرس دانشگاه تاکید کرد: اگر حرف و درد مردم توسط رسانه ملی بیان نشود رسانه از درون تهی خواهد شد.

فریادرس با اشاره به حضور برخی افراد در رسانه ادامه داد: اگر استادی در صدا و سیما از اقتصاد لیبرالی دفاع کرد این دیگر در چارچوب نظام اسلامی نیست.

مسئول بسیج دانشجویی استان با بیان برخی هنرهای رسانه ای برای ایجاد مخاطب تصریح کرد: اگر رسانه انقلابی میخواهد مخاطب داشته باشد باید ایجاد چالش رسانه ای کند.

رئیس صدا و سیمای مرکز همدان نیز در این نشست با اشاره به مسیر انقلاب اسلامی و هویت انقلابی رسانه ملی گفت: صدا و سیما یک دستگاه حاکمیتی است و افتخار ما کار کردن در زیر پرچم ولایت است و به همین منظور همه ی دوستان در جبهه ی انقلاب باید حواسمان به منافع نظام باشد.

میسر تاکید کرد:عزم و اراده ی ما زیر پرچم ولایت کار کردن است.

وی در خصوص برخی نگرانی ها از حضور افراد در جلسات صدا و سیما گفت: فیلترهای صدا و سیما محکم و قاطع است و میهمانان استعلام می شوند.

این مدیر استانی با بیان برخی نقدهای خود به حوزه تحلیل محتوا اظهار کرد: باید برای حرف زدن در حوزه های سیاسی با تحلیل درست پیش برویم.

وی با استقبال از بیان نظرات دانشجویان انقلابی تصریح کرد:در کار انقلابی فرهنگ باید جبهه ای پیش رفت.

میسر با اشاره به نقش و جایگاه تعاملات بین دستگاهی در عرصه ی فرهنگ بیان کرد: اصفهان با چنین برنامه جامعی توانست در عرصه گردشگری به جایگاه بزرگی دست یابد.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما نداشتن پیوست فرهنگی برای پروژه های عمرانی است ادامه داد: پیاده راه بوعلی نمونه ای از این وضعیت است.

رئیس رسانه ملی در استان همدان تشکلهای دانشجویی را مجرای بسیار مهم برای بحث مطالبه گری و اقدامات اساسی برشمرد و گفت: هنر یک تشکل دانشجویی جذب مخالفین است و در مطالبه گری باید بر موضوعات اشراف داشت.

وی با بیان اینکه در مطالبه گری با ایجاد اشراف میتوان به به مشکلات و مسائل اساسی رسیدگی کرد گفت: شورای فرهنگ عمومی مهمترین جمع تصمیم گیر برای فرهنگ جامعه و استان هستند.

وی در پایان با اعلام آمادگی رسانه ملی در استان همدان برای تعامل و دریافت نقدها و مشاوره های دانشجویی گفت: از تشکلهای دانشجویی میخواهم طرح و برنامه را در اختیار سیما و صدای استانی قرار دهند.

در این نشست نمایندگان تشکلهای دانشجویی نیز به بیان نظرات و نقدهای خود به رسانه ملی استانی پرداختند.

تمهیدی دبیر قرارگاه شهید همدانی ایجاد برنامه های مطالبه محور، ترویج سبک زندگی اسلامی و گفت و گو محور با محوریت تاریخ انقلاب اسلامی در استان همدان را یک ضرورت دانست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۴۲۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی در سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که از روز یک شنبه ۱۶ اردیبهشت تا امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت با حضور کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و سایر مسئولان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به علت داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

وی افزود: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود. انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی  به آن بپردازند.

زلفی گل تصریح کرد: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند، پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاورد‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم ادامه داد: رونق نشریات دانشجویی در سال‌های اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگنا‌های موجود، پویا، دغدغه‌مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

زلفی گل گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند.

وی ادامه داد: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاورد‌های علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاورد‌های آن داشته باشند.

زلفی گل گفت: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیر‌ها و هیئت‌های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌کنم.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • رسانه‌های غربی می‌خواهند خیزش دانشجویی را خشونت‌آمیز جلوه دهند
  • برگزاری مناظره دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی همدان 
  • مجمع انتخاباتی هیات کشتی استان همدان برگزار شد
  • دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید هسته‌ای 
  • کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • توجه ویژه رسانه‌های عربی به سفر «مهم» بارزانی به ایران